15.000 Ft felett INGYENES a kiszállítás!

Kérdésed van? Hívj minket! +36204485428

Egyrészes mintás fürdőruhák

A BEACHB Swimwear webáruház egyik kiemelkedő darabjai az egyrészes mintás fürdőruhák. Anyagukból, tartósságukból és kialakításukból adódóan minden testalkat számára előnyösen viselhető darabok. Amíg más olcsóbb termékeket gyakran cseréled, addig a BEACHB Swimwear termékei megbízhatóságot és időtállóságot biztosítanak, hogy hosszú távon viselhesd kedvenc fürdőruhádat.

Válaszd az örök klasszikust, aminek minden nő szekrényében helye van! Ezek a fürdőruhák alakformáló hatásuk miatt is kiváló választások, pláne ha magabiztosan szeretnénk megjelenni a vízparton. Ezek az alakformáló fürdőruhák előnyösen állnak a molett nők vagy kismamák számára. Kialakításukból és méretükből adódóan széleskörű kínálatból tudsz választani a stílusodhoz közelálló egyrészes fürdőruhát. Nagyméretű fürdőruháinkban bátran mozoghatsz a strandon, hiszen kiemelik a nőiességedet és formálják az alakod.

Kínáltunkban különböző mintázatú és megjelenésű termékeket találsz, hogy szabadon választhasd ki a hozzád legjobban illőt. Különböző dekoltázzsal, V, U, és szív formájú megjelenéssel.

Válaszd állítható vagy fix vállpántotokkal, ahogyan neked kényelmesebb.Cégünk kiemelt figyelmet fordít a nők védelmére és fontosnak tartjuk, hogy szerepet vállaljunk a mellrák elleni küzdelemben. Hazánkban az egyik leggyakoribb nőket érintő daganatos megbetegedés az emlőrák. Egyedi tervezésű fürdőruháinkkal szeretnénk segíteni azoknak a nőknek, akik átestek mellrák műtéten, és szeretnének továbbra is önfeledten, teljes értékű nőként napozni és fürdőzni. Az ő részükre alakítottunk ki a fürdőruháink mell részénél egy kis zsebet, ahová a mell protézist be tudják helyezni.

A webáruházunkban rendelt termékek feladásra törtrénő előkészítéskor maximálisan odafigyelünk a csomagolás anyagára, és hogy minél kevesebb műanyag tartalmú anyagot használjunk. Ha vissza szeretnéd küldeni az általad vásárolt terméket, használhatod az eredeti csomagolást.