15.000 Ft felett INGYENES a kiszállítás!

Kérdésed van? Hívj minket! +36204485428

Blog

Nyakunkon a nyár, elindult a strandszezon, így itt az ideje találni egy divatos fürdőruhát. Amikor fürdőruhát tervezel vásárolni számos tényező befolyásolhatja a döntésedet. Legyen az a fürdőruha fazona, melltartó típusa, mintázata, vagy a csípőd és hasad mérete, akár a vállad szélessége vagy a mellméreted. Ahány fürdőruha típus és mintázat, annyi féle verzióból tudsz választani, de hogy hogyan tudod meghozni a helyes döntést, ebben most segítségedre leszünk.

2022-ben arra a döntésre jutott a Beachb Swimwear, hogy a protézises termékeit népszerűsítse és ebből kifolyólag kereste fel Halom Borit (a Mellrákinfó Egyesület alapítóját) egy esetleges együttműködéssel. Miután áttekintettük a weboldalt még erősebb elköteleződést éreztünk az együttműködésre, ugyanis egy nagyon komoly és elhivatott egyesület benyomását keltette, ami Bori nyitottsága és pozitív hozzáállása tovább fokozott.

Hazánkban számos hasonló vállalkozás, üzlet és fürdőruha webáruház van. Ezek között vannak kisebb és nagyobb márkák is, amiket már nagyon sokan ismernek. Itt lép színre a BEACHB Swimwear. Szlogenünk tökéletesen leírja a küldetésünket és motivációnkat: Fashion & Quality in one-piece/ Divat és minőség egy darabban.