BEACHB Swimwear

Bemutatkozik A BEACHB Swimwear Mint Brand És Fürdőruha Webáruház

Hazánkban számos hasonló vállalkozás, üzlet és fürdőruha webáruház van. Ezek között vannak kisebb és nagyobb márkák is, amiket már nagyon sokan ismernek. Itt lép színre a BEACHB Swimwear. Szlogenünk tökéletesen leírja a küldetésünket és motivációnkat: Fashion & Quality in one-piece/ Divat és minőség egy darabban.

Mi motivál minket?

Ezzel kapcsolatban Réder Artúrt kérdeztük a márka alapítóját. 

„Mindig is a minőség híve voltam, mert a minőségi dolgoknak általában tartalma van. Egy minőségi fürdőruhát gondossággal és szakértelemmel kell elkészíteni és ez vonz.

A divat és trend nem annyira izgat, viszont az egyrészes fürdőruhán designokat olyan szépen meg lehet jeleníteni, szép esztétikai érzéket lehet varázsolni egy jó fazonnal párosítva. A színek, a képek és mintázatok mindig is nagyon vonzottak gyerekkorom óta.

Ahogy egyre jobban elmerültem a fürdőruhák és tervezésük világában, egyre jobban megszerettem őket. Vállalkozás kezdésekor az volt a célom, hogy egy összetartó és egymásért küzdeni tudó, minőséget képviselő csapatot hozzak össze a varrodán belül, akiket megbecsülünk és tisztelettel bánunk velük. 

Mitől egyediek a mi fürdőruháink?

Egyik fontos küldetésünk, hogy minőségi termékeket adjunk vásárlóinknak. Természetesen találkozunk olcsóbb darabokkal is az üzletekben vagy az online felületeken, ugyanakkor gyakran elmondható, hogy évente kell cserélni a fürdőruhákat. A beachb.hu egy olyan fürdőruha webáruház, ami minőségi darabokat készít, amik kiállták az idő próbáját. 

Amíg veszel máshol évente 1-2 fürdőruhát, addig nálunk egy megvásárlásával kiváltod a máshol akár 3-4 alkalommal történő vásárlásodat. Így ha nálunk vásárolsz, egy olyan darabot kapsz, ami nem csak divatos és esztétikus, de évekkel később is viselheted. Két márkás fürdőruha esetén már megtérül a BEACHB fürdőruha ára.

Úgy készítjük a termékeinket, hogy minden nő jól érezze magát a strandon vagy egy nyaralás alkalmával. Kényelmes viseletet és elegáns megjelenést biztosít viselőjének.

Milyen termékekkel vár a BEACHB fürdőruha webáruház?

Termékeink között megtalálhatóak az egyrészes, kétrészes, protézises és tankini fürdőruhák. Protézises fürdőruhák esetén a mellrák műtéten átesett nőknek szeretnénk segíteni, hogy önmaguk lehessenek a vízparton vagy nyaralásuk alkalmával. Minden nő megérdemli a boldogságot és mi ebben kivesszük a részünket. 

Folyamatosan megújuló termékkínálattal és akciókkal várjuk régi és új vásárlóinkat egyaránt. A BEACHB Swimwear termékeit megtalálhatod viszonteladóinknál az ország különböző pontjain is.

Ajándékkupon az első vásárlásodhoz

Szeretnénk hozzájárulni első vásárlásodhoz webáruházunkban. Nincs más dolgod, mint hogy feliratkozz hírlevelünkre, erősítsd meg a visszaigazoló emailben és már küldjük is a neked járó kupont 3.000Ft értékben.

Válogass kedvedre fürdőruháinkból és döntsd el melyik a hozzád legjobban illő darab! A kapott kuponkódot a pénztár oldalon tudod megadni. A kedvezmény értéke levonásra kerül a végösszegből.

Elakadtál a vásárlás folyamán, kérdésed vagy észrevételed van?

Kérdésed, észrevételed esetén készséggel állunk rendelkezésedre az alábbi telefonszámon: +36 20 448 5428

Keress minket a közösségi média felületeken is:

https://www.facebook.com/beachbfashion

https://www.instagram.com/beachbswimwear/